Get Updates of Sarkari Naukri, Sarkari Exam, Sarkari Result

Daily Quick Current Affairs 14 June 2019- GK Quiz Questions, Answers

14 June Current Affairs 2019

1. Karnataka’s first solar-powered Gram Panchayat is Amasebulu, in which district is it?

Answer: Udupi |

2.How did China appoint its new Ambassador in India?

Answer: Sun Weidong |

3. Who was elected the leader of the Rajya Sabha nowadays?

Answer: Thavarchand Gehlot |

4. Who was elected as the chairman of the “empowering committee” right now?

Answer: Sunil Mehta

5. Who recently won the title of women’s singles category in the French Open 2019?

Answer: Ashley Barty |

6. Who was the first place in the list of highest-paid players released by Forbes?

Daily Quick Current Affairs 14 June 2019

Answer: Lionel Messi |

7. Who was recently appointed the new Secretary of the Vice-President of India?

Answer: Dr. I.V. Subbarao |

8. In which state did Melhala Kheer Bhavani be organized?

North: Jammu and Kashmir |

9.Will the World Child Labor Prohibition Day be celebrated?

Answer: June 12th.

10. In which country is the 16th Asian Media Summit organized in the country?

A. Cambodia |

Note

For more updates or daily current affairs subscribe our sarkariexamresuls.info portal for similar daily affairs ,articles , competition mirror magazines , general knowledge mirrors and job related information. If you like this info, then  definitely like our  facebook page.

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Close Menu
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram